În sprijinul populației afectate de inundații!

Luni, 10 Iunie 2019Botosani
Sursa Foto: ISU Botosani

In sprijinul populatiei afectate de inundatii | imaginea 1 Pompierii botoşăneni au intervenit, în continuare, în sprijinul populației afectate de inundațiile înregistrate în după-amiaza zilei de joi, 6 iunie, a.c.

Astfel, forțe aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga" al județului Botoșani și Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit în Prăjeni, Todireni şi Lunca pentru asanarea fântânilor, scoaterea apei din beciuri, precum și pentru evacuarea apei şi a mâlului din gospodării.

Pentru înlăturarea efectelor, au acţionat 20 de pompieri militari, cu motopompe şi tehnica specifică unor astfel de misiuni, alături de pompieri voluntari și cetățeni.

În zonele afectate s-au deplasat în cursul zilei de vineri, 7 iunie, președintele Comitetului Judeţean pentru Situații de Urgență Botoșani, prefectul județului Dan Constantin Slincu, precum şi inspectorul șef al ISU Botoșani, colonel dr. ing. Mihail Cristian Amarandei, pentru a se asigura că se iau toate măsurilor ce se impun în vederea restabilirii stării de normalitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.