Intervenție deosebită şi contra-cronometru a pompierilor din Sebeş

Duminică, 30 Iunie 2019Alba
Sursa Foto: ISU Alba

Interventie deosebita si contra cronometru a pompierilor din Sebes | imaginea 1 Garda de Intervenție Sebeș a intervenit cu o autospecială și o ambulanță SMURD pentru salvarea a doi minori în vârstă de 11 ani (băiat) și 13 ani (fată) care se aflau la joacă pe malul râului Sebeș.

În momentul în care se aflau în apropierea albiei râului, din cauza faptului că a crescut debitul foarte mult ca urmare a deversării controlate a barajului de la Petreşti, minorii au fost surprinşi și s-au urcat în copaci. Băiatul a reușit să sune la 112 pentru alertarea forțelor de intervenție.

După salvarea acestora de către pompieri, au fost transportați la spitalul din municipiul Sebeș. Minorii au ramas pentru mai multe investigații la spitalul din municipiul Sebeș - secţia Pediatrie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.