Intervenţie în localitatea Mahmudia pentru limitarea efectelor unui incendiu la o pensiune

Marți, 25 Iunie 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Interventie in localitatea Mahmudia pentru limitarea efectelor unui incendiu la o pensiune | imaginea 1 Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Mahmudia pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o pensiune.

Pompierii au răspuns solicitării cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de lucru la înălțimi, 1 SMURD și 20 de subofițeri. La momentul sosirii, incendiul se manifesta generalizat, cu posibilitatea de a se extinde la o casă învecinată (luase foc izolația și puțin din acoperiș).

Incendiul a fost localizat, s-a lucrat pentru lichidare. Casa a fost protejată, nu s-a extins. Comanda intervenției a fost preluată de Șeful Grupării Operative, Mr. Sandu Sorin.

În sprijin au intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mahmudia cu 1 autospecială de stingere. S-au deplasat către locul evenimentului 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și echipaj complet, de la Stația de Pompieri Babadag.

În pensiune erau cazate mai multe persoane care s-au autoevacuat în timp util. Nu au existat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.