La datorie, alături de cetățeni!

Luni, 10 Iunie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

La datorie  alaturi de cetateni | imaginea 1 Ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice severe din ultimele ore, sub formă de precipitați abundente, vijelii și grindină, la nivelul județului Teleorman s-au înregistrat mai multe situații de urgență la care autoritățile locale și pompierii militari au intervenit cu forțe și mijloace pentru restabilirea stării de normalitate, astfel:

  • în satul Drăghinești, comuna Gratia, au fost trei curți inundate, apa amenințând să intre în locuințe. Au intervenit membrii SVSU Gratia și pompierii militari de la Detașamentul Videle cu un camion multifuncțional cu echipamente specifice pentru evacuarea apei și o motopompă transportabilă;
  • pe DJ 504, între Alexandria și Lăceni, pe DN 51, în dreptul localității Poroschia, pe DN 6, pe raza localității Văceni, pe DJ 506, între loc. Brânceni și Smârdioasa, pe DN 5C, în loc. Nasturelu, pe DN 51 Branceni - la Smârdioasa și pe DJ 506, pe raza loc. Cervenia, pompierii militari, împreună cu autoritățile locale, au intervenit pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil.

Misiunile vor continua până ce efectele fenomenelor meteorologice vor fi înlăturate în totalitate!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.