O tură plină pentru pompierii mureşeni de la Secția Sărmașu!

Luni, 10 Iunie 2019Mures
Sursa Foto: ISU Mures

O tura plina pentru pompierii mureseni de la Sectia Sarmasu | imaginea 1 Aceștia au fost solicitați sâmbătă, 8 iunie, a.c., în jurul orei 18:30, să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui accident rutier produs în localitatea Sărmașu.

O persoană de sex feminin a fost transportată la CPU Sărmașu cu cod galben. La locul accidentului a fost chemată și o echipă a furnizorului de gaze deoarece a fost lovit branșamentul de gaze.

În jurul orei 21:00, un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de locuit în localitatea Grebenișu de Câmpie. S-au deplasat forțe aparținând Secției Sărmașu, iar în sprijin au fost trimise Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Grebenișu de Câmpie și Șăulia și un echipaj SAJ. Datorită intervenției rapide și a mobilizării cetățenilor s-a reușit lichidarea incendiului înainte ca acesta să se propage la întreaga construcție.

Mulțumim pe această cale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Grebenișu de Câmpie și Șăulia pentru sprijinul acordat și promptitudinea cu care au intervenit.

O tura plina pentru pompierii mureseni de la Sectia Sarmasu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.