Operaţiune de salvare a unei persoane surprinse de un mal de pământ

Duminică, 09 Iunie 2019Dambovita
Sursa Foto: ISU Dambovita

Operatiune de salvare a unei persoane surprinse de un mal de pamant | imaginea 1 Joi, 6 iunie, a.c., în jurul orei 11:00, pompierii de la ISU “Basarab I” Dâmboviţa au intervenit cu 3 echipaje (două de la Garda de Intervenţie Corneşti şi unul de la Detaşamentul de Pompieri Moreni - 1 ofiţer şi 12 subofiţeri) pentru extragerea unui bărbat, în vârstă de 44 ani, surprins de un mal de pământ, până în zona brâului, în timp ce lucra la o reţea de canalizare din localitatea Finta.

Operaţiunea de salvare a durat circa 30 de minute, pompierii acţionând rapid pentru extragerea în siguranţă a persoanei, fiind ajutaţi de două utilaje (buldoexcavatoare) puse la dispoziţie de Primăria Finta. După extragere, bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă SAJ care i-a acordat asistenţă medicală de specialitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.