Salvată din râul Siret

Marți, 18 Iunie 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Salvata din raul Siret | imaginea 1 Duminică, 16 iunie, a.c., în jurul orei 18:00, un apel la 112 anunța că, în orașul Dolhasca, o femeie a intrat în râul Siret și nu mai avea putere să înoate înapoi la mal.

Salvatorii de la Punctul de Lucru Dolhasca, cu echipajul SMURD și autocamionul cu barca pneumatică, s-au deplasat imediat spre locul indicat de martori. Primii ajunși au fost pompierii militari de pe ambulanța SMURD. Imediat unul dintre membrii echipajului a sărit în apă și s-a îndreptat spre victimă, care se menținea la suprafață cu ultimele puteri. A prins-o și a adus-o în siguranță la mal, de unde colegii săi au preluat-o și au transportat-o la ambulanță, acordându-i primul ajutor medical. Ulterior, femeia în vârstă de 28 de ani, conștientă, cu agitație psihomotorie, a fost transportată la spitalul din Fălticeni pentru investigații suplimentare.

P.S. Pompierul care a sărit în apă și a salvat-o pe tânără n-a vrut să i se facă publică identitatea. Vă spunem doar că îl cheamă Marius și face parte din marea familie a eroilor anonimi. Felicitări, camarade!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.