10 persoane salvate din mijlocul şuvoaielor

Marți, 09 Iulie 2019Arges
Sursa Foto: ISU Arges

10 persoane salvate din mijlocul suvoaielor | imaginea 1 Efecte majore înregistrate în județul Argeș! Pompierii au acționat pentru salvarea persoanelor surprinse de viitură! Vineri, 5 iulie, a.c., din cauza precipitațiilor abundente, în localitatea Rucăr s-a format o viitură care a inundat mai multe gospodării.

Pompierii argeşeni au acționat imediat pentru evacuarea a 10 persoane surprinse în mijlocul șuvoaielor. O situație excepțională a fost înregistrată cu o femeie care a fost surprinsă de viitură și a fost salvată, cu multiple fracturi. I s-a acordat primul ajutor.

Totodată, DN 73 a fost blocat de aluviuni, iar pentru degajarea copacilor și eliberarea drumului s-a acționat cu un buldoexcavator. Echipajele de salvatori și autoritățile locale rămân mobilizate pentru înlăturarea efectelor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.