Cooperare pentru asistarea medicală a unei femei

Sâmbătă, 20 Iulie 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Cooperare pentru asistarea medicala a unei femei | imaginea 1 Cooperare a pompierilor salvatori orăştieni şi voluntarilor Asociaţiei off-road ACS 4×4 Travel pentru asistarea medicală a unei femei aflată într-o zonă izolata a judeţului Hunedoara.

Dureri intense in zona toracelui au determinat-o pe o femeie din satul hunedorean Ludeştii de Sus să cheme în ajutor pompierii Detaşamentului Orăştie. Satul situat într-o zonă pitorească, dar foarte greu accesibilă, la frontiera Parcului Natural Grădiştea Muncelului Cioclovina, i-a determinat pe pompieri să solicite sprijinul voluntarilor Asociaţiei off-road ACS 4×4 Travel Orăştie.

Echipele de pompieri şi voluntari au făcut joncţiunea cu operativitate şi au parcurs aproximativ 7 km în autoturismul de teren. Până la casa femeii aflată în suferinţă salvatorii au mai mers peste un kilometru pe jos.

Sosirea în timp util la caz şi îngrijirile medicale eficiente au generat stabilizarea stării pacientei, care a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

Pompierii adresează mulţumiri voluntarilor Asociaţiei ACS 4×4 Orăştie pentru implicarea în efortul de ajutorare a semenilor aflaţi în situaţii dificile!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.