Efort conjugat pentru căutarea unei persoane dispărute

Marți, 23 Iulie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Efort conjugat pentru cautarea unei persoane disparute | imaginea 1 Uneori gestionarea situațiilor de urgență presupune conjugarea eforturilor mai multor oameni, specialiști sau instituții.

Din nefericire, la scurt timp după ce au atras din nou atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă scăldatul în locuri neamenajate în acest scop, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru căutarea unui băiat în vârstă de 13 ani care era posibil să se fi înecat în râul Someș (în zona Podului Tehnologic).

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut vineri după-amiază, 19 iulie, a.c., de către prietenii aflați cu acesta pe malul râului. Pompierii s-au deplasat de urgență și au început căutările cu ajutorul unei bărci și cu accesoriile specifice, dar nu au reușit să-l găsească în acea zi. Cu ajutorul colegilor de la ISU Crișana, sâmbătă, 20 iulie, în jurul orei 13:25, trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit și adus la mal.

Pompierii sătmăreni aduc mulțumiri Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Crișana" al județului Bihor, care a răspuns prompt solicitării de a trimite în sprijin echipajul de scafandri pentru căutarea băiatului dispărut în râul Someș.

Se adresează sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Efort conjugat pentru cautarea unei persoane disparute | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.