Felicitări, Plutonier adjutant Szekely Mihaly!

Miercuri, 03 Iulie 2019Sibiu
Sursa Foto: ISU Sibiu

Felicitari  Plutonier adjutant Szekely Mihaly | imaginea 1 Sâmbătă, 29 iunie, a.c., în jurul orei 11, în timp ce mergea cu familia la cumpărături, plt. adj. Szekely Mihaly, comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu, a asistat la un accident rutier ce s-a petrecut pe str. Semaforului din municipiul Sibiu, în care un motociclist a fost acroșat de un autoturism.

Din primul moment, pompierul sibian a reacționat prompt apropiindu-se de motociclistul căzut pe carosabil și acordându-i primul ajutor calificat atât de important în primele secunde după eveniment. La sosirea echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean, Szekely a furnizat informațiile necesare, predând victima în condiții de siguranță colegilor SAJ.

Colegii de la ISU Sibiu îl felicită pentru gestul minunat de solidaritate umană! Salvatorii sunt mereu alături de cetățeni!

Felicitari  Plutonier adjutant Szekely Mihaly | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.