Intervenţie la un incendiu în localitatea Călărași

Duminică, 28 Iulie 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Interventie la un incendiu in localitatea Calarasi | imaginea 1 Intervenţie la un incendiu care se manifesta violent la o casă de locuit și alte anexe gospodărești, în localitatea Călărași. Pompierii militari călărășeni au acţionat pentru stingerea incendiului cu două autospeciale, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale sau locuințe învecinate.

Miercuri, 24 iulie, a.c., ora 10.36, echipajele specializate din cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași, au fost solicitate prin numarul unic de urgențe - 112, să acţioneze pe raza municipiului Călărași, în cartierul Măgureni, strada Petroșani, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit și alte anexe gospodărești.

Pompierii militari s-au deplasat rapid la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ aproximativ 100 de minute. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără și fum dens, atât la locuința proprietarului, cât și la alte anexe gospodărești.

Existând pericolul ca arderea să se extindă la celelalte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite. Trebuie menționat faptul că, dintr-una dintre anexe, pompierii militari au reușit să extragă în timp util două butelii de aragaz, care de asemenea reprezentau un pericol pentru vecinătăți. La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a acorda ajutor posibilelor victime ale incendiului, însă nu a fost necesar.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, de către proprietarul gospodăriei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.