Intervenție promptă la un incendiu de locuință

Marți, 16 Iulie 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Interventie prompta la un incendiu de locuinta | imaginea 1 Intervenție promptă a pompierilor militari de la Punctul de Lucru Poiana Stampei, care au localizat rapid flăcările, înainte ca acestea să se propage la o întreagă locuință, al cărei acoperiș ardea generalizat. Intervenția a avut loc sâmbătă dimineață, 13 iulie, a.c., în satul Prăleni, iar salvatorii au fost sprijiniți de colegii lor de la Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei, dar și de lucrători ai SVSU Poiana Stampei.

Proprietara, în vârstă de 84 de ani, a suferit un atac de panică. După ce pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical, femeia a fost transportată la Centrul de Primire Urgențe Vatra Dornei, pentru investigații suplimentare. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.