Perioadă de foc pentru pompierii giurgiuveni

Marți, 09 Iulie 2019Giurgiu
Sursa Foto: ISU Giurgiu

Perioada de foc pentru pompierii giurgiuveni | imaginea 1 În noaptea de vineri spre sâmbătă, 6 iulie, a.c., în jurul orei 00:00, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la ferma Cocoşul Roșu din localitatea Ghionea.

Au intervenit Detașamentul Bolintin Deal, Garda de Intervenție Mihăileşti și ISU B-IF. A ars în totalitate grajdul de animale pe o suprafață aproximativă de 500 mp. La sosirea echipajelor, arderea era generalizată la grajd si se propagase la o construcție cu regim de înălțime P+E unde erau cazați muncitori (toţi s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor).

În grajd erau 20 de bovine, care au fost evacuate de către proprietari. Au ars cca. 150 de baloţi și diverse materiale lemnoase, precum și mase plastice (2 mc parchet, mese şi scaune din lemn). Au fost mobilizate de urgență, la fața locului, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal, o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Mihailesti si trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU B-IF, intervenindu-se cu 23 de subofițeri și 1 ofiţer.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Perioada de foc pentru pompierii giurgiuveni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.