Bombă de aviație de 50 de kg, descoperită pe raza comunei Șendriceni, Botoşani

Sâmbătă, 31 August 2019Botosani
Sursa Foto: ISU Botosani

Bomba de aviatie de 50 de kg  descoperita pe raza comunei Sendriceni  Botosani | imaginea 1 O bombă de aviație de 50 de kg a fost descoperită pe raza comunei Șendriceni, pe timpul unor lucrări de decolmatare a pârâului Întors. Muniţia provine din timpul conflictelor armate și era în perfectă stare de funcționare.

Elementul de muniție a fost ridicat şi transportat în poligonul militar de la Copalău în vederea distrugerii la o dată ulterioară. Pirotehnicienii botoşăneni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe ISU sau Poliţia prin numarul de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.