Efortul în echipă aduce succesul unei misiuni

Sâmbătă, 10 August 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Efortul in echipa aduce succesul unei misiuni | imaginea 1 Marţi după-amiază, 6 august, a.c., la ora 16:31, prin dispeceratul integrat ISU-SAJ Harghita, s-a solicitat intervenţia în cazul unui copil, care a alunecat de pe poteca unui traseu turistic, spre zona Peşterii Mereşti, şi a căzut de la o înălţime de circa 3-4m, într-o prăpastie.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Odorheiu Secuiesc şi Miercurea-Ciuc, cu două autospeciale complexe de primă intervenţie şi o autospecială de teren UTV. La sosirea echipajelor de intervenție, băiatul, în vârstă de 8 ani, se afla într-o zonă greu accesibilă, acţionându-se în cooperare cu Salvamont Harghita, pentru transportul acestuia spre echipajul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Copilul a fost preluat, conştient, cu excoriaţii faciale, suspiciune traumatism cranio-cerebral, de echipajul SAJ, cu medic, şi transportat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Felicitări tuturor celor angrenaţi în această misiune, uniţi pentru acelaşi ţel- salvarea vieţii unui copil aflat într-o situaţie limită!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.