Incendiu cu evacuarea integrală a clădirii, la Centrul Medico-Social „Sfântul Andrei”

Sâmbătă, 03 August 2019Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu cu evacuarea integrala a cladirii  la Centrul Medico Social  Sfantul Andrei | imaginea 1 Miercuri, 31 iulie, a.c., pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov au fost alertați pentru stingerea unui incendiu la Centrul Medico-Social „Sfântul Andrei”.

Având în vedere particularitățile unui astfel de imobil și experiența unui incendiu de amploare produs la acest tip de obiectiv în urmă cu câțiva ani, în primele momente de după anunțarea evenimentului a fost activat „Planul Roșu de Intervenție”, iar la fața locului au fost trimise 10 autospeciale de stingere și ambulanțe SMURD.

După efectuarea recunoașterii, s-a constatat că incendiul s-a produs într-un grup sanitar din cauza unui corp de iluminat, fiind necesară totodată evacuarea integrală a clădirii. Totodată, se menţionează faptul că nu au fost persoane rănite pe toată durata evenimentului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.