Incendiu devastator în localitatea Ostroveni, Dolj

Sâmbătă, 31 August 2019Dolj
Sursa Foto: ISU Dolj

Incendiu devastator in localitatea Ostroveni  Dolj | imaginea 1 Miercuri, 28 august, a.c., ora 14.15, Garda Intervenție Pompieri Bechet a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, Secția Pompieri Segarcea cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă și Secția Pompieri Băilești cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, propietatea unei persoane din com. Ostroveni, sat Lișteava.

Incendiul s-a propagat și la gospodăriile învecinate. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu violenţă în curtea persoanei de la care a pornit incendiul la plante furajere, anexe gospodăreşti şi acoperişul casei de locuit, dar şi la vecinătăţi la anexele gospodăreşti şi gardul din lemn.

În urma incendiului au fost afectate 4 proprietăţi astfel:

  • La primul proprietar au ars acoperişul casei confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, trei anexe gospodăreşti confecţionate din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, plante furajere şi anvelope depozitate în anexe.
  • La cel de-al doilea proprietar au ars acoperişul anexei gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp și aproximativ 10 ml gard.
  • La cel de-al treilea proprietar au ars acoperișul casei de locuit pe aproximativ 40 mp confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă şi acoperișul anexei gospodăreşti pe o suprafaţă de aprox 25 mp și aproximativ 1000 kg lemne foc.
  • La cel de-al patrulea proprietar au ars aproximativ 20 ml gard și aproximativ 200 kg lemne foc.

La acţiunea de stingere a incendiului au participat şi un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D, dar şi S.V.S.U Sadova cu o autospecială, S.V.S.U Ostroveni cu un tractor și o cisternă, S.V.S.U Dăbuleni cu o autspecială și S.V.S.U Valea Stanciului cu o autospecială. Cauza incendiului a fost un cablu electric neizolat corespunzător.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.