Incendiu izbucnit la acoperișul unei hale de creștere a păsărilor

Sâmbătă, 31 August 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Incendiu izbucnit la acoperisul unei hale de crestere a pasarilor | imaginea 1 Peste cinci ore au acționat 15 pompieri militari călărășeni pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei hale de creștere a păsărilor, aparținând unei societăți din municipiul Călărași.

Miercuri, 27 august, a.c., ora 13.23, echipajele specializate din cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași au fost solicitate, prin numărul unic de urgențe -112, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală industrială, aparținând unei societăți comerciale, ce are ca domeniu de activitate creșterea păsărilor, situată în municipiul Călărași.

Cincisprezece pompieri militari s-au deplasat urgent la această intervenție cu cinci autospeciale, acționând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ cinci ore. La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a acorda ajutor posibilelor victime ale incendiului și sprijin echipelor de stingere.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la acoperișul halei nr. 2 - Secția "păsări", pe o suprafață de aproximativ 350 mp, existând pericolul propagării efectelor distructive la întreaga hală, precum și la alte spații și bunuri aflate în vecinătate. Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, s-a acționat și pentru evacuarea păsărilor din hală, care se aflau în pericol, dacă incendiul se propaga la vecinătăți.

Au fost salvate bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei. Cauza și împrejurarea producerii incendiului sunt în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.