Incendiu la o casă de locuit din Livada, Satu Mare

Marți, 20 August 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Incendiu la o casa de locuit din Livada  Satu Mare | imaginea 1 16 pompieri militari și 8 pompieri voluntari au intervenit în noaptea de 14-15 august, a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Livada.

Evenimentul a fost anunțat la ora 01:30, iar la sosirea forțelor de intervenție, întregul imobil era cuprins de flăcări. Pentru limitarea și stingerea incendiului, pompierii au acționat cu 4 autospeciale de stingere. Din fericire, proprietarii au reușit să iasă la timp din casă, astfel că nicio persoană nu a fost rănită.

Intervenția pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor a durat aproximativ 3 ore. Cauza probabilă: efectul termic al țigării (fumatul fără respectarea măsurilor specifice).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.