Incendiu puternic la acoperișurile unor locuințe din Corbii Mari, Dâmboviţa

Marți, 27 August 2019Dambovita
Sursa Foto: ISU Dambovita

Incendiu puternic la acoperisurile unor locuinte din Corbii Mari  Dambovita | imaginea 1 Sâmbătă după-masă, 24 august, a.c., pompierii de la Detașamentul Titu au intervenit cu 4 autospeciale de stingere (două de la Garda Potlogi și două de la Detașamentul Titu) pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișurile a 4 construcții (3 case și o anexă).

A fost o intervenție dificilă, pompierii reușind stingerea incendiului după mai bine de două ore de luptă cu flăcările. Au ars: acoperișurile construcțiilor pe o suprafață de cca. 400 mp, o magazie din lemn (cca. 20 mp), obiecte de mobilier, articole textile și cca. 300 baloți de plante furajere.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza jarului/scanteilor purtate de vânt de la un foc deschis (grătar) făcut în apropierea unor materiale combustibile (plante furajere).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.