Intervenţie maraton a pompierilor militari călărășeni

Marți, 27 August 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Interventie maraton a pompierilor militari calaraseni | imaginea 1 Pompierii militari călărășeni au acţionat cu cinci autospeciale, timp de 7 ore, pentru stingerea unui incendiu de proporții, izbucnit în incinta unei ferme din localitatea Radu Negru, evitând astfel posibilitatea propagării arderii la alte anexe învecinate, sau chiar la pierderea unor vieți omenești.

Vineri, 23 august, a.c., la ora 00.45, echipajele specializate din cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași au fost solicitate prin numărul unic de urgențe -112, să intervină pe raza localității Radu Negru pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o fermă de animale unde se aflau depozitați și numeroși baloți de furaje.

Pompierii militari s-au deplasat rapid la această intervenţie cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ șapte ore. La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a acorda ajutor posibilelor victime ale incendiului și sprijin echipelor de stingere. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta extrem de violent, pe o suprafață totală de aproximativ 1000 mp, diferite tipuri de baloți, precum și alte utilaje agricole, aflându-se în flăcări.

Au fost evacuate 24 ovine, care se aflau în pericol, dacă incendiul se propaga. Cauza și împrejurarea producerii incendiului, urmează a se afla în urma stabilirii tuturor elementelor de cercetare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.