Intervenţie pirotehnică pentru detonarea muniţiei neexplodate

Marți, 27 August 2019Arges
Sursa Foto: ISU Arges

Interventie pirotehnica pentru detonarea munitiei neexplodate | imaginea 1 Marţi, 20 august, a.c., sub comanda domnului Comandant al Detașamentului Special Pirotehnic, colonel Henke Ovidiu-Laurențiu, un echipaj pirotehnic cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Bradu au asigurat măsurile specifice și de prevenire și stingere a incendiilor pe timpul distrugerii muniției neexplodate, cu proveniența din Primul și Al Doilea Război Mondial, găsite pe teritoriul județului Argeș.

Activitatea a avut loc în localitatea Suseni și a cuprins detonarea a trei proiectile explozive calibrul 76 mm, un aruncător de bombă calibrul 82 mm, cinci grenade de mână defensive și două ofensive. Pe timpul misiunii nu au fost probleme, la fața locului a fost prezent și un echipaj de poliție, care a asigurat restricționarea traficului în zonă și siguranța în poligon.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.