Intervenţie salvatoare pentru 3 persoane prinse într-un incendiu de apartament

Sâmbătă, 03 August 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Interventie salvatoare pentru 3 persoane prinse intr un incendiu de apartament | imaginea 1 Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină marţi, 30 iulie, a.c., în jurul orei 09:45, pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins un apartament din orașul Babadag.

În apartament se aflau 3 persoane care nu se puteau autoevacua din cauza flăcărilor.

La locul intervenției a ajuns primul, Locotenent Frăsineanu Cristian, comandantul Stației de Pompieri Babadag, care executa o misiune de recunoaștere în orașul Babadag. A intrat în apartament până la sosirea echipajelor de stingere și a evacuat cele 3 persoane (1 bărbat și 2 femei). Locotenentul Frăsineanu Cristian și-a dat jos tricoul de pe el și a acoperit fața uneia dintre victime, după care a udat o pătură cu care a evacuat și celelalte 2 persoane.

Pompierii au ajuns în scurt timp și au evacuat toate persoanele din scara blocului, întrucât exista o degajare mare de fum. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în aproximativ 30 de minute din momentul solicitării.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.