Intervenţii ale pompierilor de la ISU Sălaj

Joi, 01 August 2019Salaj
Sursa Foto: ISU Salaj

Interventii ale pompierilor de la ISU Salaj | imaginea 1 Sâmbătă noaptea, 27 iulie, a.c., la ora 00.32, Detaşamentul de Pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a înlătura un copac prăbuşit pe drumul E 81 (în localitatea Ciumărna). Pompierii au intervenit şi au degajat copacul de pe partea carosabilă.

Sâmbătă, 27 iulie, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incident rutier petrecut pe drumul E 81 (pe Meseş, între localitatea Ciumărna şi Zalău). Echipajul TIM a asistat la faţa locului trei persoane, pompierii au sablat carosabilul de combustibilul scurs în urma incidentului.

Tot sâmbătă, în jurul prânzului, Detaşamentul de Pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incident rutier petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazul (în apropierea sediului unităţii) din municipiu. În urma incidentului dintre patru autoturisme, s-au produs scurgeri de ulei şi antigel, pompierii au intervenit pentru sablarea carosabilului.

Duminică dimineaţa, 28 iulie, a.c., Garda Cehu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism aflat pe DJ 196, între localităţile Bogdand şi Hodod. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit de la un cablu electric deteriorat sau neizolat corespunzător). Autoturismul a ars în proporţie de 80%.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.