Respect, plt. adj. Marius Ciprian Ciocodeica și plt. maj. Ciprian Răzvan Rumeghea!

Joi, 01 August 2019Botosani
Sursa Foto: ISU Botosani

Respect  plt  adj  Marius Ciprian Ciocodeica si plt  maj  Ciprian Razvan Rumeghea | imaginea 1 Salvatori în timpul liber! Plutonier adjutant Marius Ciprian Ciocodeica și plutonier major Ciprian Răzvan Rumeghea, aflați în timpul liber, au devenit îngeri păzitori pentru un bărbat care a ajuns cu mașina pe care o conducea pe un drum din satul Mănăstirea Doamnei, comuna Curteşti, într-un cap de pod, după ce a adormit la volan.

Salvatorii erau în trafic, au oprit, l-au ajutat sa iasă din autoturism și i-au acordat primul ajutor până la sosirea colegilor de pe ambulanţa de Terapie Intensivă Mobilă - SMURD. Bărbatul era rănit la o mână și acuza dureri în piept. Totodată, au acționat pentru înlăturarea pericolului de incendiu, deconectând bornele bateriei.

Atitudinea face diferența! Colegii de la ISU Botoşani îi felicită!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.