Zeci de intervenții, în mai puțin de 24 de ore

Marți, 27 August 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Zeci de interventii  in mai putin de 24 de ore | imaginea 1 În cursul zilei de joi, 22 august, a.c., pompierii militari teleormăneni au fost solicitați să intervină la un număr total de 41 de situații de urgență.

Dintre acestea, 22 cazuri au fost preluate de paramedicii SMURD (Alexandria - 6, Drăgănești Vlașca - 1, Roșiorii de Vede - 5, Dobrotești - 3, Turnu Măgurele - 6 și Videle - 1), s-a mai intervenit la un accident rutier pe E 70, la Vitănești, cu 3 victime, la o misiune de căutare a unei persoane dispărute în Dunăre la Turnu Măgurele și la 17 incendii:

  • 13 la miriște și vegetație uscată;
  • 2 la o casă de locuit și la o anexă gospodărească;
  • 1 la baloți de furaje;
  • 1 la un utilaj agricol.

Personalul Inspecției de Prevenire din cadrul unității a efectuat, tot în cursul zilei de joi, 5 controale, aplicând pentru neregulile constatate 12 avertismente și o amendă contravențională în cuantum de 1000 lei. Pe timpul acestor activități s-au efectuat și două instruiri pe linie de prevenire a incendiilor cu angajații unităților controlate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.