Eforturi susţinute pentru stingerea unui incendiu la acoperișul unei locuinţe

Sâmbătă, 21 Septembrie 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Eforturi sustinute pentru stingerea unui incendiu la acoperisul unei locuinte | imaginea 1 Eforturi susţinute ale pompierilor pentru stingerea unui incendiu propagat pe sute de metri pătraţi la acoperișul unei locuinţe din Baldovin.

În seara zilei de marţi, 17 septembrie, a.c., în jurul orei 23, pompierii Staţiei Brad au fost alertaţi şi au dislocat de urgenţă echipaje de stingere și prim ajutor pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul comun al unei case şi anexe din localitatea Baldovin.

Incendiul s-a propagat cu repeziciune, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, favorizat de elementele combustibile din structura acoperişului. În sprijinul pompierilor brădeni a sosit și un echipaj de la Detașamentul Deva cu o autospecială cu capacitate de 9.000 litri.

Cei 24 de pompieri implicaţi în operaţiuni au reușit, în aproximativ 2 ore, lichidarea incendiului. Din cauza deficitului de surse de apă în zona producerii incendiului, pompierii au realizat alimentarea cu apă în sistem navetă de la o sursă aflată la aproximativ 5 km de locul intervenţiei. Echipele de intervenţie au reușit salvarea încăperilor locuinţei, incendiul fiind localizat la nivelul acoperișului și a anexelor din lemn.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.