Incendiu la trei locuinţe din localitatea Valea Lungă

Vineri, 27 Septembrie 2019Dambovita
Sursa Foto: ISU Dambovita

Incendiu la trei locuinte din localitatea Valea Lunga | imaginea 1 În după-amiaza zilei de vineri, 20 septembrie, a.c., pompierii de la Detașamentul Moreni au intervenit în localitatea Valea Lungă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperişurile a trei locuinţe.

Iniţial, incendiul a izbucnit în podul unei locuinţe, dar vântul foarte puternic a făcut ca flăcările să se extindă rapid la acoperişurile a încă două case învecinate. Pentru lichidarea incendiului, pompierii militari dâmboviţeni au intervenit cu 4 autospeciale (3 de la Detaşamentul Moreni şi una de la Detaşamentul Târgovişte), iar Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă de la Petrom a venit în sprijin cu o autospecială.

O persoană cu atac de panică a fost preluată de echipajul SMURD al Detaşamentului Moreni și transportată la CPU Moreni.

În urma producerii incendiului au ars: acoperișurile a 3 case pe o suprafață de cca. 250mp, obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit la un tablou electric (în podul unei locuințe).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.