Incendiu la un adăpost de animale

Sâmbătă, 14 Septembrie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Incendiu la un adapost de animale | imaginea 1 Pompierii sătmăreni au fost solicitați luni, 9 septembrie, a.c., în jurul orei 15:30, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fermă agricolă din localitatea Homorodul de Jos.

La fața locului s-au deplasat 10 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu 3 autospeciale de stingere. Din cauza vântului puternic, care a contribuit la propagarea cu repeziciune a flăcărilor, amenințând un șopron cu fân din imediata vecinătate, dar și a lipsei unui surse de apă în apropiere, pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru înlăturarea efectelor produse, timp de aproape 3 ore.

Deși apelul la 112 anunța ca nu există victime sau animale surprinse în construcția incendiată, ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au descoperit faptul că nu toate animalele au fost evacuate. Este vorba despre un număr de 150 de miei care nu au mai putut fi salvați.

În urma evenimentului au mai ars: acoperișul adăpostului de animale pe o suprafață de aproximativ 1000 mp și 10 baloți de fân. Cauza probabilă: fumatul în locuri nepermise!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.