Incendiu violent la o locuinţă din Sânpaul, Arad

Duminică, 08 Septembrie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Incendiu violent la o locuinta din Sanpaul  Arad | imaginea 1 În după-amiaza zilei de luni, 2 septembrie, a.c., Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două autospeciale de stingere, un ofițer și șapte subofiţeri în localitatea Sânpaul pentru stingerea unui incendiu la o locuință particulară.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție, favorizat de materialul combustibil din locuință (mobilă și alte bunuri), lipsa planșeului de beton și observarea târzie. Din cauza violenţei cu care s-a manifestat, s-a propagat și la garaj și exista posibilitatea de propagare și la construcţiile învecinate. După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat, fără victime, dar din păcate a ars întreaga casă.

Cauza probabilă a incendiului a fost un "scurt-circuit la o priză suprasolicitată".

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.