Intervenție a pompierilor militari pentru căutarea unei persoane rătăcită pe un câmp

Sâmbătă, 14 Septembrie 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Interventie a pompierilor militari pentru cautarea unei persoane ratacita pe un camp | imaginea 1 Intervenție a pompierilor militari pentru căutarea unei persoane cunoscută cu afecțiuni psihice, rătăcită pe un câmp în apropierea localității Fundeni.

În miez de noapte un apel pe 112 aducea în atenția pompierilor militari rătăcirea pe un câmp a unui tânăr de aproximativ 27 de ani.

Un echipaj de trei subofițeri pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Budești au plecat cu o autospecială în căutarea bărbatului, acesta fiind găsit după aproximativ 90 de minute.

Miercuri, 11 septembrie, în jurul orei 01.20, un echipaj de pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenție Budești a fost solicitat să intervină cu o autospecială pe raza comunei Fundeni pentru căutarea unui tânăr în vârstă de 27 de ani rătăcit pe un câmp, fiind cunoscut despre acesta că suferă de afecțiuni psihice.

Pompierii militari din teren, cât și colegii lor din dispeceratul I.S.U. Călărași, au comunicat în mai multe rânduri cu familia și prietenii celui rătăcit, și din aproape în aproape s-a luat legătura telefonic cu acesta, aflându-se faptul că este rătăcit pe un teren într-o cultură de viță-de-vie și nu știe în ce direcție să meargă. Un bărbat, prieten al celui rătăcit, a încercat și el și la rându-i, a reușit să comunice prin telefonul mobil cu tânărul cu afecțiuni medicale, el reușind să obțină informații prețioase despre locul în care s-ar putea afla cu exactitate cunoștința sa, potrivit reperelor cunoscute de cei doi.

Potrivit reperelor avute la dispoziție, pompierii militari s-au deplasat în câmp și au reușit să-l găsească pe tânăr nevătămat. După aproximativ 90 de minute de căutări în noapte, persoana rătăcită a fost găsită și transportată la domiciliul acesteia, nefiind nevoie de îngrijiri medicale sau alt sprijin.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.