Intervenţie la un incendiu, în cooperare cu SVSU Odobești şi SVSU Vârteșcoiu

Marți, 17 Septembrie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Interventie la un incendiu  in cooperare cu SVSU Odobesti si SVSU Vartescoiu | imaginea 1 Pompierii Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit în seara zilei de sâmbătă, 14 septembrie, a.c., în cooperare cu S.V.S.U. Odobești şi SVSU Vârteșcoiu, pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o anexă a unei gospodării, din satul Faraoanele, comuna Vârteșcoiu.

La fața locului au acționat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea salvatorilor incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, pe o suprafață de circa 50 mp. Forțele de intervenție au localizat imediat incendiul, care amenința să se propage la casa de locuit aflată în apropiere, reușind lichidarea acestuia în limitele găsite după aproximativ o oră.

Cu toate acestea, o persoană de sex masculin, de 69 de ani, a suferit atac de panică. Paramedicii i-au acordat primul ajutor calificat, însă persoana a refuzat transportul la spital. În urma incendiului au ars anexa de 50 mp și acoperișul construit din lemn și învelitoare din tablă de 70 mp, precum și mobilierul și bunurile de uz casnic aflate în interior.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.