Intervenţie pentru limitarea efectelor unui incendiu de litieră

Miercuri, 04 Septembrie 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Interventie pentru limitarea efectelor unui incendiu de litiera | imaginea 1 În timp ce asigurau buna desfășurare a Festivalului Borșului de Pește din localitatea Jurilovca, pompierii din cadrul Stației de Babadag au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu de litieră din zona localității Visterna.

Au fost necesare 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de muncă operativă, 11 pompieri, 1 autospecială de stingere și 3 pompieri voluntari din cadrul SVSU Sarichioi și 6 lucrători din cadrul Ocolului Silvic.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 2500 mp de litieră și 5000 mp de vegetație uscată. Mai multe case au fost în pericol, dar după aproximativ 2 ore, pompierii au lichidat incendiul înainte să cuprindă și locuințe.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.