Intervenţii la accident rutier şi incendii de gospodărie

Luni, 23 Septembrie 2019Salaj
Sursa Foto: ISU Salaj

Interventii la accident rutier si incendii de gospodarie | imaginea 1 Sâmbătă seara, 21 septembrie, a.c., Secţia de Pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut în localitatea Popeni. În urma evenimentului rutier în care a fost implicat un autoturism au fost rănite trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie) care au fost transportate la UPU SMURD Zalău.

Duminică dimineaţa, 22 septembrie, a.c., Garda Cehu Silvaniei şi SVSU Sălăţig au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării, din localitatea Bulgari. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit). Au ars aproximativ 50 mp din anexă şi mai multe bunuri depozitate în imobil (2 porci şi 6 purcei, 250 kg grâu, 1,5 t porumb).

Tot duminică, la ora 08.49, Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case, de pe Strada 22 Decembrie, din localitate. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (burlan de fum neprotejat corespunzător faţă de materiale combustibile). Au ars elemente din structura acoperişului pe aproximativ 20 mp.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.