Prins într-un mal de pământ, salvat după 6 ore de efort susţinut

Luni, 23 Septembrie 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Prins intr un mal de pamant  salvat dupa 6 ore de efort sustinut | imaginea 1 Pompierii suceveni nu ştiu ce înseamnă renunţarea! Au demonstrat asta la Frătăuții Noi, sâmbătă, 21 septembrie, a.c. 6 ore de efort susținut, speranțe și rugăciuni, pentru salvarea unui tânăr de 35 de ani, care s-a băgat într-o fântână construită din zidărie și piatră, pentru a o curăța. La un moment dat, un mal de pietre și pământ s-a prăbușit peste el, îngropându-l de viu.

Pompierii militari de la Detașamentul Rădăuți s-au deplasat imediat la fața locului, cu două autospeciale cu accesorii specifice și o ambulanță SMURD. În sprijin, au sosit un echipaj SAJ și un buldoexcavator din localitate.

A fost nevoie de toată priceperea și de multă rabdare pentru a duce la bun sfârșit misiunea de salvare!

În tot acest timp, atât victima și salvatorii, cât și cei care așteptau pe margine cu sufletul la gură deznodământul evenimentului, au trecut de la agonie la extaz, și invers.

Malurile se sfărâmau încontinuu și tot ce se lucra cu orele, se pierdea în câteva secunde.

După 6 ore, tânărul a fost eliberat din "prinsoare" și predat echipajului medical. Era în stare bună și stabilă.

Până la urmă, totul e bine când se termină cu bine! Felicitări colegilor noștri! Felicitări salvatorilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.