Respect, Sergent major Ionuț Floroaie și Sergent major Andrei Isip!

Miercuri, 04 Septembrie 2019Neamţ
Sursa Foto: ISU Neamţ

Respect  Sergent major Ionut Floroaie si Sergent major Andrei Isip | imaginea 1 În armată, se pleacă cu piciorul stâng, în carieră cu dreptul. Doi dintre cei mai tineri pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț au fost la datorie... în haine civile.

Este vorba de sergenții majori Ionuț Floroaie și Andrei Isip, încadrați în luna august 2018 la subunitatea din municipiul reședință de județ, după absolvirea cursurilor Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești. Sâmbătă, 31 august, a.c., Ionuț a fost primul care a acționat pentru stingerea incendiului produs la un magazin de tehnică medicală din Piatra Neamț, cu două stingătoare.

Săptămâna trecută, aflat în drum spre domiciliul său din județul Bistrița-Năsăud, Andrei a acordat primul ajutor celor două persoane implicate într-un accident rutier, produs în localitatea Stânceni, județul Mureș, și a asigurat măsurile PSI. Ar fi trecut neobservat, așa cum trec multe astfel de fapte bune ale pompierilor, dacă nu le-ar fi relatat colegii de la ISU Harghita.

Felicitări și mult succes în cariera pe care frumos au început-o!

Respect  Sergent major Ionut Floroaie si Sergent major Andrei Isip | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.