Tragedie evitată sau consecințele jocului cu focul

Luni, 23 Septembrie 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Tragedie evitata sau consecintele jocului cu focul | imaginea 1 Vineri, 20 septembrie, a.c., în jurul orei 17:10, salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Ilganii de Jos, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă acoperită cu stuf.

Localitatea este situată pe malul stâng al brațului Sfântu Gheorghe. Pompierii s-au deplasat cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ambarcațiune tip BM și 10 pompieri. La momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperișului din stuf al casei. Incendiul a pornit de la adăpostul pentru fân al vecinilor.

Din fericire nu au fost victime, iar pagubele au putut fi limitate, întrucât intervenția a fost anunțată pe numărul unic pentru apeluri de urgență - 112 în timp util. Cauza probabilă a producerii incendiului este jocul copiilor cu focul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.