Aterizare forţată pe un teren arabil

Marți, 22 Octombrie 2019Giurgiu
Sursa Foto: ISU Giurgiu

Aterizare fortata pe un teren arabil | imaginea 1 Duminică, 20 octombrie, a.c., în jurul orelor 18.00, ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni în apropierea A1, km 42, sens de mers către Bucureşti, la un accident în care a fost implicat un avion (din primele informații primite de la apelant, participant la trafic).

După sosirea echipajelor la faţa locului, s-a constatat că era vorba despre un avion uşor, de 2 persoane, în care se afla doar pilotul şi care, din cauza faptului că motorul acestuia s-a defectat în mers, pilotul a fost nevoit să aterizeze forţat pe un teren arabil.

Din fericire, pilotul nu a pățit nimic în timpul manevrelor de aterizare forțată, doar avionul suferind avarii la trenul de aterizare, elice şi aripa dreaptă.

La fața locului s-au deplasat un ASAS şi un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal şi elicopterul SMURD, fără a fi nevoie de intervenția niciunui echipaj.

Aterizare fortata pe un teren arabil | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.