Incendiu la o combină aflată în funcțiune pe un teren

Duminică, 27 Octombrie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Incendiu la o combina aflata in functiune pe un teren | imaginea 1 Un incendiu la un utilaj agricol (combină), aflat în funcțiune, a avut loc pe un teren din apropierea orașului Livada.

Pentru gestionarea situației, la fața locului s-au deplasat 6 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu o autospecială de stingere, dar și pompieri voluntari din cadrul SVSU Livada, cu autospeciala din dotare, care au reușit localizarea incendiului până la sosirea forțelor profesioniste.

Forțele de intervenție au reușit protejarea lanului de porumb și a buncărului de cereale din imediata apropiere. În urma evenimentului au ars: materialele combustibile din compartimentul motor și din cabina șoferului și o anvelopă.

Cauza probabilă: scurtcircuit electric la compartimentul motor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.