Incendiu la un adăpost de animale și la acoperișul unei șure

Marți, 01 Octombrie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Incendiu la un adapost de animale si la acoperisul unei sure | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Carei a fost alertat duminică dimineață, 29 septembrie, a.c., în jurul orei 07:30, cu privire la izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodarească de pe raza localității Scarișoara Nouă.

La fața locului s-au deplasat 7 subofițeri cu o autospecială de stingere. La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la un adăpost de animale și la acoperișul unei anexe (șură) alipite.

Având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile depozitate (plante furajere), intervenția pentru localizarea și lichidarea tuturor focarelor a durat aproximativ 4 ore. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost fenomenul de autoaprindere a plantelor tehnice furajere.

Au ars: adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 100 mp, structura din lemn a anexei și s-au degradat aproximativ 4 tone de lucernă. Nu au fost înregistrate victime sau animale surprinse în interior.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.