Intervenţie dificilă pentru salvarea unui bărbat de 40 de ani

Luni, 14 Octombrie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Interventie dificila pentru salvarea unui barbat de 40 de ani | imaginea 1 Lupta pentru viață continuă! Intervenție foarte dificilă a pompierilor sebişeni, alături de colegii de la SAJ Stația Sebiș și de cei de la Serviciul Serviciul Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Arad în zona localității Igneşti pentru salvarea unui bărbat de 40 de ani care a suferit un accident de muncă în pădure.

Victima a fost lovită de un cablu rupt de la un utilaj și găsită de un alt muncitor. Echipajele de intervenţie au parcurs aproape 5 km pe jos, drumul fiind inaccesibil chiar și cu autoturisme de teren, transportând echipamentul medical.

După un drum de aproximativ două ore, salvatorii au ajuns la victimă, i-au acordat îngrijiri medicale, au stabilizat-o și au coborât-o cu ajutorul unei tărgi speciale până la echipajul SMURD TIM, venit în sprijin de la Detașamentul de Pompieri Arad.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.