Intervenţii ale pompierilor de la ISU Vrancea

Luni, 14 Octombrie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Interventii ale pompierilor de la ISU Vrancea | imaginea 1 Forţele de intervenţie I.S.U. Vrancea au acţionat în cursul nopţii de joi spre vineri, 11 octombrie, a.c., astfel:

Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit în localitatea Câmpineanca pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism şi o autorulotă aflată în imediata apropiere. Incendiul, provocat de un scurtcircuit electric din cauza unui cablu defect la autoturism, a produs următoarele pagube materiale: a ars autoturismul în proporţie de 90%, precum şi autorulota în proporţie de 80%. Radiaţiile termice au deteriorat: două geamuri PVC, o uşă de acces şi 25 ml gard din tablă.

Paramedicii din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra au acordat primul ajutor calificat unei victime, de sex feminin, în vârstă de 62 ani, rezultată în urma unui accident rutier (autoturism răsturnat) produs pe raza localităţii Greşu. Pacienta, care prezenta hipertensiune şi traumatism la membru inferior stâng, a fost predată în stare conştientă la CPU Vidra.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.