Locuinţă şi anexe, arse în totalitate

Marți, 29 Octombrie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Locuinta si anexe  arse in totalitate | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Focșani au fost solicitați sâmbătă seara, 26 octombrie, a.c., în comuna Gura Caliței, sat Dealu Lung, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie. La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință și anexele acesteia cuprinzând o suprafață de aproximativ 70 mp.

În cooperare cu SVSU Gura Calitei, forțele de intervenție au acționat circa trei ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative.

În timpul intervenției, o persoană de sex masculin a suferit atac de panică. Aceasta a fost asistată de un echipaj SAJ.

În urma incendiului au ars locuința și anexele în suprafață de circa 70 mp, precum și bunurile de uz casnic și gospodăresc aflate în interior. Cauza probabilă a producerii evenimentului: scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.