O seară de duminică plină pentru pompierii mureșeni

Duminică, 27 Octombrie 2019Mures
Sursa Foto: ISU Mures

O seara de duminica plina pentru pompierii mureseni | imaginea 1 Două accidente rutiere au avut loc în Târgu Mureș. Unul, pe strada Lăcrămioara, în jur de ora 22:35, unde a fost implicată o mașină care a produs avarie la o țeavă de gaz. A intervenit Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș.

A avut loc o intervenție de la E.ON Gaz și Electrica, din fericire nu au fost victime.

Un alt accident rutier a avut loc pe strada Voinicenilor, cu implicarea unui autoturism cu două victime. Din nefericire, o victimă a decedat în urma accidentului.

Un incendiu de lungă durată a izbucnit în Luduș, pe str. Cioargă. A intervenit Punctul de Lucru Luduș cu o autospecială, Secția de Pompieri Tîrnăveni cu o autospecială, SVSU Luduș cu două autospeciale, SVSU Iernut cu o autospecială și un buldoexcavator de la Primăria Luduș.

Pompierii au luptat timp de 14 ore să lichideze incendiul, unde au ars trei ovine, aproximativ 30 de păsări și aproximativ 800 baloți de paie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.