Pisicuţă salvată de un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani

Sâmbătă, 12 Octombrie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Pisicuta salvata de un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani | imaginea 1 Există o legendă care persistă de mult timp despre feline: în cultura populară, se estimează că acestea au nouă vieţi. Originea acestui mit datează de acum trei milenii, din perioada Egiptului antic, atunci când au fost domesticite primele pisici. Egiptenii le atribuiau o anumită nemurire, datorită capacităţii lor de a cădea mereu în picioare de la înălţime.

Acest noroc l-a avut şi pisicuţa salvată luni, 7 octombrie, a.c., de un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Nu se ştie ce a făcut şi cum a ajuns micuţa felină între peretele fals şi faţada exterioară a unui spaţiu comercial situat în zona pietonală a pasajului dintre Hala Moldovei și Magazinul Milcov, cert e că mieunatul disperat a alertat oamenii din zonă care au cerut ajutorul pompierilor. Ajunşi la locul cu pricina, salvatorii au înlăturat cu ajutorul mijloacelor din dotare protecţia de tablă şi au eliberat pisicuţa. Aceasta s-a simţit în siguranţă şi a mai zăbovit câteva clipe în braţele salvatorilor ei.

Pompierii vrânceni îşi exprimă bucuria că au salvat încă o viaţă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.