Un 25 octombrie plin de activități pentru pompierii mureșeni

Marți, 29 Octombrie 2019Mures
Sursa Foto: ISU Mures

Un 25 octombrie plin de activitati pentru pompierii mureseni | imaginea 1 Inspecția de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Horea" al judeţului Mureș a organizat și executat un exercițiu de evacuare în caz de incendiu la Colegiul Agricol Traian Săvulescu din Târgu Mureș. Pompierii mureşeni mulțumesc întregului personal pentru implicarea și seriozitatea de care au dat dovadă.

Două incendii au izbucnit: unul la groapa de gunoi din Sighișoara, unde a intervenit Detașamentul de Pompieri Sighișoara, și unul la un tomberon de gunoi din municipiul Reghin, unde a intervenit Detașamentul de Pompieri Reghin.

O misiune pirotehnică s-a desfăşurat la liziera pădurii din localitatea Solovăstru, unde s-au descoperit un proiectil de calibru 45 mm și 14 cartușe de infanterie calibru 7,92 mm. Muniția a fost preluată, transportată și depozitată în siguranță de către echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Horea" al judeţului Mureș.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.