Un om şi-a pierdut viaţa într-un incendiu

Sâmbătă, 19 Octombrie 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Un om si a pierdut viata intr un incendiu | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Orăștie și ai Gărzii de Intervenție Geoagiu au fost alertați în jurul miezului nopţii de marţi spre miercuri, 16 octombrie, a.c., după ce a fost anunțat prin 112 un incendiu într-un cartier de case de la periferia orașului Geoagiu.

În cel mai scurt timp au fost dislocate în zona indicată 4 mașini de pompieri cu apă și spumă și o ambulanță SMURD tip B2.

La sosire, echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta cu putere la un șir de 4 locuințe cu pereți exteriori comuni și anexele acestora cu o suprafață totală de aproximativ 300 metri patrați.

Incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, motiv pentru care, pompierii au limitat arderea la nivelul la care a fost găsită.

Cei 30 de oameni care locuiau în cele 4 locuințe au reușit să se autoevacueze la timp, mai puțin, din păcate, un bărbat de 72 de ani care a rămas blocat în casă în urma prăbușirii acoperișului. O adolescentă cu atac de panică a fost preluată de echipajul de pompieri și transportată cu ambulanța la UPU Orăștie.

Intervenția pompierilor a stopat extinderea incendiului la alte locuințe și la o hală din apropiere.

După finalizarea intervenției de stingere, pompierii au concluzionat că incendiul a fost generat de o sobă neexploatată corespunzător.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.