Incendiu cu pericol de explozie la un camion aflat în mers

Duminică, 17 Noiembrie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Incendiu cu pericol de explozie la un camion aflat in mers | imaginea 1 Miercuri, 13 noiembrie, a.c., la ora 11:46, pompierii sătmăreni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un camion aflat în mers pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare.

Intervenția promptă a forțelor profesioniste a preîntâmpinat propagarea incendiului la buteliile și pompele de carburant aflate în imediata apropiere a incidentului, având în vedere faptul că, la observarea incendiului, șoferul a oprit chiar în parcarea unei benzinării.

Din fericire, incendiul izbucnit la toba de eșapament, nu s-a extins și nu au fost înregistrate victime, fiind salvate camionul și stația Peco. Cauza probabilă: efect termic.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.