Incendiu de acoperiş cauzat de un coş de fum necorespunzător

Marți, 05 Noiembrie 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Incendiu de acoperis cauzat de un cos de fum necorespunzator | imaginea 1 Sâmbătă, 2 noiembrie, a.c., în jurul orei 22:00, salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Jijila. Incendiul a fost anunțat de către proprietar, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

Incendiul a fost observat în timp util, iar pagubele au putut fi limitate. A fost afectată o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați de acoperiș și planșeu. 3 încăperi au fost afectate, dar toate bunurile au fost evacuate, iar o cameră salvată.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 de minute din momentul solicitării. Cauza probabilă a producerii incendiului este coșul de fum neizolat termic corespunzător față de materialele combustibile din jur.

S-a intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 14 pompieri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.